Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  KAN IK IETS VOOR JE (BE)TEKENEN?

  +316 5575 8327

  OPENINGSTIJDEN: MA – ZA: 10:00 – 20:00 uur

  Blog

  she-said-yes-married-with-work

  She said, YES! ūüíć ūü§£

  Hoe ik de aandacht trek op socialmedia

   

  Soms trek ik ook nog de aandacht, ik doe dit meestal op socialmedia in deze vorm. Nu is het momenteel anno 2023 niet meer nodig. Vroeger maakte ik hier 3x per week een gewoonte van om mensen op socialmedia proberen te kietelen. Een plaatje waar iemand om moet lachen of iets met een beetje humor gebracht wordt is meestal de sleutel tot succes. Het zorgt dat je klant even stopt met scrollen, misschien de overige info leest als die daar op dat moment dan ook echt daadwerkelijk tijd voor heeft. Mits je dit kort en krachtig houd is ook daar de minste weerstand. En anders heb je toch die dag een goede daad verricht door een glimlach te hebben getoverd op het gezicht van een potenti√ęle client. De volgende keer dat je iets post op socialmedia heb je misschien de kans zijn aandacht uitgebreider te mogen prikkelen.
  Ik noem dit altijd kietelen van de potentiele client! Het werkt voor mij en mijn clienten uitstekend!

  Het posten op socialmedia

   

  Het bericht onder mijn post ga ik alleen in op de dingen wat belangrijk zijn. Ik maak geen elle lange verhalen die niemand leest. Want zeg nu zelf. Je kijkt even op socialmedia zoals facebook of linked in als je meestal even tijd tussendoor hebt, op de pot zit de ochtend voor werk of misschien even in de pauze. Het is niet dat je zegt, nou nu neem ik eens een uurtje voor facebook. Tenminste ik niet!
  Een voorbeeld van een bericht wat ik onder mijn leuke plaatje zet ziet er meestal zo uit, kort krachtig en vol power. Ook zorg ik er voor dat er geen enkele vorm van twijfel of onzekerheid in de tekst voorkomt. Ikzelf noem dit powerteksten, maar dan op mijn eigen manier!

  Voorbeeld post socialmedia

   

  Snel opvallen in een drukke markt doe je met… UNIEKE CARTOONS en LOGOS …Die er voor zorgen dat jouw klant je nooit meer vergeet!
  Een ijzersterke marketing campagne!
  Ontdek OOK hoe andere ondernemers en bedrijven meer bezoekers, aanvragen en verkopen genereren!
  JOUW SUCCES = MIJN SUCCES
  Ik help je de goede kant op met een krachtige campagne, illustratie of logo.
  LAAT VRIJBLIJVEND EEN SCHETS MAKEN daag me uit tot het uiterste te gaan, niets is te gek!
  ONBEPERKT HERSTELRONDES
  100% Tevredenheid garantie
  Ben jij klaar om uniek te zijn voor jouw bedrijf? Neem dan maar eens contact met mij op!
  Kan ik iets voor je (be)tekenen?
  Https://cartoontjes.nl/werkwijze

  No Comments

  Post a Comment