Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  KAN IK IETS VOOR JE (BE)TEKENEN?

  +316 5575 8327

  OPENINGSTIJDEN: MA – ZA: 10:00 – 20:00 uur

  Kleurplaat laten maken? Kleurplaat ontwerp voor ondernemers! Wij maken de mooiste kleurplaten voor u.

  U wilt graag een kleurplaat laten maken die aansluit bij uw bedrijf, doelgroep of project met een unieke tekenstijl zoals geen ander dat doet? Wij kunnen u voorzien van alle illustraties die u maar wenst. Hierbij maken we eerst vrijblijvend een schets en op die schets werken we dan samen door tot het gewenste resultaat. Zo krijgt u altijd een gewenst eindresultaat die ook echt aansluit bij uw organisatie. Hierbij probeer ik u indien u dit wenst zoveel mogelijk te betrekken doormiddel van het uitwisselen van voorbeelden en schetsen. 

  Als u het kunt bedenken kan ik het tekenen! Maar ook bij het bedenken van de kleurplaat help ik u graag! Bij een kleurplaat of puzzel is het handig als ik grondig word gebrieft of een stuk kan inlezen in de personages die afgebeeld moeten worden, uiteraard gebeurd dit heel discreet.

  Al onze kleurplaten zijn hoge kwaliteit vector bestanden en kunt u oneindig uitvergroten of verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Uw drukker zal blij zijn als u door ons een illustratie laat maken en de bestanden aanlevert mocht u (nog) geen gebruik maken van onze druk diensten.

  recent opgeleverde kleurplaten

  Enkele van onze klanten

  cartoon wolk divider 036

  Een mooie kleurplaat laten maken in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoon character bespreken

  Bespreken

  STAP 2

  cartoon laten tekenen

  Schetsen

  STAP 3

  cartoon digitaal tekenen

  Digitaliseren

  STAP 4

  cartoon-opleveren

  Opleveren

  cartoon wolk divider 058
  cartoon character bespreken

  Stap 1

  Uw kleurplaat bespreken

  Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een kleurplaat? Wat wil je uitstralen en welke informatie moet overgebracht worden?

  Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik jouw kleurplaat gaan tekenen.

  cartoon wolk divider 020
  cartoon laten tekenen

  Stap 2

  Met de inhoud in gedachten ga ik schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen.

  cartoon wolk divider 015

  Stap 3

  Kleurplaat digitaal maken

  Met de schetsen maak ik een digitale tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de cartoon of illustratie zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl.

  cartoon digitaal tekenen
  cartoon wolk divider 020

  Stap 4

  Kleurplaat opleveren

  Ik teken digitaal en kan deze kleurplaat in ieder gewenst bestandstype aanleveren. Het is ook mogelijk om de kleurplaat door van te voren te laten inkleuren door ons of elementen van de kleurplaat in te kleuren en los te zetten als individueel object voor gebruik elders. Niets is te gek, daag me uit tot het uiterste te gaan!

  Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je dat toffe kleurplaat ontwerp eigenlijk al morgen nodig? Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoon-opleveren
  cartoon wolk divider 001

  Mogen Wij Je Overtuigen Van Onze Creativiteit En Kennis? Neem Contact Met Ons Op Om Jouw Wensen Vrijblijvend Te Bespreken. We Zullen Je Zeker Niet Teleurstellen!

  Wat onze klanten zeggen

  Win Merhai

  (Vertaald door Google) Als je wat creativiteit nodig hebt, moet je hier zijn! Ik doe al mijn projecten hier in de afgelopen jaren! Super service en denkt met je mee!

  (Origineel)
  If you need some creativity you need to be here! I do all my projects here in the past few years! Super service and thinks with you!

  Win Merhai

  Nathalie Raemaekers – van der Kaap

  Helemaal blij met mijn cartoon

  Nathalie Raemaekers - van der Kaap

  Abram B

  Dennie is een topper!
  Mooie strip laten maken.

  Abram B

  Frank Fransen

  Goede samenwerking, snelle service!! Absoluut aanrader

  Frank Fransen

  Annemarie van den Oever

  Heel fijn in de communicatie en erg tevreden over het eindproduct.

  Annemarie van den Oever

  Renee Overvliet

  Als particulier een cartoon laten maken. Snelle reactie, fijne communicatie en in één keer een fantastisch eindresultaat !

  Renee Overvliet

  inge spekle

  We zijn erg blij met het resultaat.. Het schakelen /overleggen ging super. En het resultaat is top echt een aanrader

  inge spekle

  achmea.nl

  Coppens Robin

  Super goede service, ook super snel een resultaat! Vriendelijk en past aan wat je vind, snelle reactie ook! Gewoon weg topservice

  Coppens Robin

  dave curvers

  Heel tevreden met het resultaat , goede communicatie, creatief en snelle afhandeling! Echt een aanrader. Keep it up!

  dave curvers

  Pascal Karam

  Geweldige ervaring met het maken maar vooral personaliseren van ons bedrijfslogo. Enorm goed meegedacht en creativiteit toegepast op de ontwikkeling van het logo.

  Pascal Karam

  cartoon wolk divider 046
  cartoon laten tekenen

  Een kleurplaat moet natuurlijk perfect de boodschap van uw verhaal laten zien. Een illustratie spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw kleurplaat! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf, stichting of organisatie met illustraties verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  kleurplaat laten ontwerpen! Wat mogen we voor jou (be)tekenen?

   footer-div