Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  Search here:
  Kan ik iets voor je (be)tekenen?

  +316 5575 8327

  MA – ZA: 10:00 – 20:00

  Wij maken de mooiste kleurplaten voor u.

  U wilt graag een kleurplaat laten maken die aansluit bij uw bedrijf, doelgroep of project met een unieke tekenstijl zoals geen ander dat doet? Wij kunnen u voorzien van alle illustraties die u maar wenst. Hierbij maken we eerst vrijblijvend een schets en op die schets werken we dan samen door tot het gewenste resultaat. Zo krijgt u altijd een gewenst eindresultaat die ook echt aansluit bij uw organisatie. Hierbij probeer ik u indien u dit wenst zoveel mogelijk te betrekken doormiddel van het uitwisselen van voorbeelden en schetsen. 

  Als u het kunt bedenken kunnen de kleurplaat tekenen, Maar ook bij het bedenken van de kleurplaat  helpen we u graag! Bij een kleurplaat of puzzel is het handig als ik grondig word gebrieft of een stuk kan inlezen in de personages die afgebeeld moeten worden, uiteraard gebeurd dit heel discreet.

  Al onze kleurplaten zijn hoge kwaliteit vector bestanden en kunt u oneindig uitvergroten of verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Uw drukker zal blij zijn als u door ons een illustratie laat maken en de bestanden aanlevert mocht u (nog) geen gebruik maken van onze druk diensten.

  cartoon wolk divider 036

  Een mooie kleurplaat laten maken in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoon character bespreken

  Bespreken

  STAP 2

  cartoon laten tekenen

  Schetsen

  STAP 3

  cartoon digitaal tekenen

  Digitaliseren

  STAP 4

  cartoon-opleveren

  Opleveren

  cartoon wolk divider 058
  cartoon character bespreken

  Stap 1

  Uw kleurplaat bespreken

  Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een kleurplaat? Wat wil je uitstralen en welke informatie moet overgebracht worden?

  Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik jouw kleurplaat gaan tekenen.

  cartoon wolk divider 020
  cartoon laten tekenen

  Stap 2

  Met de inhoud in gedachten ga ik schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen.

  cartoon wolk divider 015

  Stap 3

  Kleurplaat digitaal maken

  Met de schetsen maak ik een digitale tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de cartoon of illustratie zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl.

  cartoon digitaal tekenen
  cartoon wolk divider 020

  Stap 4

  Kleurplaat opleveren

  Ik teken digitaal en kan deze boek illustratie in ieder gewenst bestandstype aanleveren. Het is ook mogelijk om cartoon characters losstaand te maken van bijvoorbeeld de boekcover en zodat u deze elders kunt gebruiken op bijvoorbeeld websites, presentaties en overig drukwerk.

  Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je die toffe boek illustratie eigenlijk al morgen nodig? Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoon-opleveren
  cartoon wolk divider 001

  Mogen Wij Je Overtuigen Van Onze Creativiteit En Kennis? Neem Contact Met Ons Op Om Jouw Wensen Vrijblijvend Te Bespreken. We Zullen Je Zeker Niet Teleurstellen!

  cartoon wolk divider 010

  recente boek illustraties

  cartoon wolk divider 036

  Wat onze klanten zeggen

  givston-be-cartoon-logo

  Binnen 1 uur hadden we een eerste schets!

  Dennie denkt echt goed mee en levert snel werk. Super mooie cartoon waar we erg blij mee zijn!

  Preston & Givon

  Givston.be
  FinanSecur-superwoman

  Supersnel afgeleverd!

  Geweldige cartoons, goede communicatie, snelle service en een betaalbare prijs. Echt top!

  Vanessa Koele

  FinanSecur.nl
  typetalent-mam_ik_verveel_me-120x120

  Ik hoop komend jaar meerdere werken van hem te mogen afnemen.

  Dennie heeft onbaatzuchtig deze geweldige tekening voor me gemaakt en omgezet naar EPS. Dennie denkt met je mee; Van de tekening een kleurplaat maken? Geen probleem, hij maakt het. Voor het eerst sinds de crisis had ik het gevoel van: het komt goed, zo’n tekening moet wel aandacht trekken. Heb er ook veel likes op mogen ontvangen.

  Ik hoop komend jaar meerdere werken van hem te mogen afnemen.

  Bedankt Dennie !

  Diana Box

  TypeTalent.nl
  cartoon-rskdesign

  Precies wat we wilden hebben!

  Wij hebben een oude schets laten aanpassen en uitwerken door cartoontjes. Na enkele aanpassingen zijn we samen tot een geweldig resultaat gekomen. De bedoeling is dat wij zelf deze cartoon met spuitbus gaan aanbrengen in ons kantoor bij rskdesign

  Ruud kerssies

  RSKdesign.nl
  cartoon-slak-slammed

  Snelle service en top werk

  Voor onze website slammed hebben een slak laten ontwikkelen met een turbo op zijn rug. Deze hebben we op t-shirts laten afdrukken en verkopen wij regelmatig in onze webshop. Tevens hebben wij enkele logo’s laten ontwikkelen voor andere projecten. Wij zijn super tevreden over de service en snelheid van de afgeleverde grafische hoogstandjes. Wij zullen zeker vaker diensten afnemen! Top werk!

  Slammed.nl

  Eigenaar
  echt-fetzig-bever-cartoon

  Super service elke keer weer!

  Wij laten regelmatig illustraties ontwikkelen door de heren van cartoontjes. We hebben verschillende cartoons laten ontwikkelen en t-shirts voor onze band. Evenals verschillende logo’s en zelfs een heuse oostenrijkse achtergrond voor te gebruiken tijdens onze optredens. Hierbij werden we keer op keer verrast en wij zijn inmiddels enorme fan!

  Kevin van het Einde

  Accordeonist en zanger EchtFetzig
  cartoon wolk divider 046
  cartoon laten tekenen

  Een kleurplaat moet natuurlijk perfect de boodschap van uw verhaal laten zien. Een illustratie spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw kleurplaat! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf, stichting of organisatie met illustraties verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Boek illustratie laten maken! Wat mogen we voor jou (be)tekenen?

   Iets gemist? Vind het hier terug

   footer-div