Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  Kan ik iets voor je (be)tekenen?

  +316 5575 8327

  MA – ZA: 10:00 – 20:00

  Wie ben ik

  meet the artist

  Op de middelbare school was ik dat kind dat nooit leek op te letten. Schijnbaar in mijn eigen wereld van schetsen, krabbels en tekeningen. In mijn agenda stonden dan ook veel meer tekeningen als dat er huiswerk in stond.

  Ik heb een potlood in mijn handen sinds dat ik in de luiers zat. Dingen veranderen nooit… Ik zit echter niet meer in de luiers.

  Al sinds dat ik tv kon kijken zat ik meer voor de reclames naar de tv te kijken als de programma’s en ik kon ze allemaal uit mijn hoofd met de leuke deuntjes erbij (wat een gek kind was ik he). Dat is tegenwoordig niet anders helaas alleen nu ben ik 40+ en zijn de tijden wel veranderd. Er was toen veel minder reclame op tv. Als je mij dan ook vroeg wat wil je worden later zei ik altijd uit volle overtuiging “reclame tekenaar” En dit is wat me bracht tot waar ik nu ben. 

  cartoon wolk divider 071
  cartoon character design


  Ik doe het werk dat ik doe omdat ik het geweldig vind. Ik hou van de industrie. Ik hou van de mensen die ik ontmoet. Ik praat en denk graag met je mee. Ik omarm de nerd in mij en maak graag van het internet een betere plek.

  cartoon wolk divider 014
  footer-div