Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  KAN IK IETS VOOR JE (BE)TEKENEN?

  +316 5575 8327

  OPENINGSTIJDEN: MA – ZA: 10:00 – 20:00 uur

  Wie ben ik

  meet the artist and founder

  Op de middelbare school was ik (Dennie) dat kind dat nooit leek op te letten. Schijnbaar in mijn eigen wereld van schetsen, krabbels en tekeningen. In mijn agenda stonden dan ook veel meer tekeningen als dat er huiswerk in stond.

  Ik heb een potlood in mijn handen sinds dat ik in de luiers zat. Dingen veranderen nooit… Ik zit echter niet meer in de luiers.

  Al sinds dat ik tv kon kijken zat ik meer voor de reclames naar de tv te kijken als de programma’s en ik kon ze allemaal uit mijn hoofd met de leuke deuntjes erbij (wat een gek kind was ik he). Dat is tegenwoordig niet anders helaas alleen nu ben ik 40+ en zijn de tijden wel veranderd. Er was toen veel minder reclame op tv. Als je mij dan ook vroeg wat wil je worden later zei ik altijd uit volle overtuiging “reclame tekenaar” En dit is wat me bracht tot waar ik nu ben. 

  cartoon wolk divider 071
  cartoon character design

  Waarom cartoons tekenen?


  Ik doe het werk dat ik doe omdat ik het geweldig vind. Ik hou van de industrie. Ik hou van de mensen die ik ontmoet. Ik praat en denk graag met je mee. Ik omarm de nerd in mij en maak graag van het internet een betere plek.

  cartoon wolk divider 014
  character-design-cartoon

  Team up! New artist

  Tijdens en na de covid (2021) zijn we explosief gegroeid en al snel hele grote opdrachten van onder andere Nike.com Nederland en vele andere multinationals evenals MKB waardoor het niet meer mogelijk was om alle mensen te helpen. Ook kreeg ik gigantisch veel opdrachten vanuit de kermis en transport bedrijven.  Ik ben toen gaan zoeken naar een ontwerper die ik kon kneden en bijsturen wat nog niet makkelijk bleek aangezien de kwaliteit nogal hoog ligt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een geweldig en ijzersterk team! Angel en ik (Dennie) werken sinds deze tijd samen aan de meest uiteenlopende projecten.

  Opschalen in de breedte

  Het werd tijd op te schalen in de producten die ik bied in de vorm van drukwerk en allerhande leuke en unieke spullen voor je gemaakte cartoon, logo of overige illustraties op te plaatsen. Zoals bedrijfskleding, alles voor de horeca,aircartoons en niet weg te denken de geurhangers, stickers, sleutelhangers en nog veel meer producten in hoge kwaliteit! We hebben een groeiend assortiment met producten.

  Anno 2023

  Zijn we gigantisch gegroeid waarbij nog steeds een stijgende lijn waarneembaar is. Helpen we gemiddeld 400+ klanten per jaar aan illustraties, logos, cartoons, mascottes, kleurplaten en nog veel meer! En hebben we het assortiment met producten nog meer uitgebreid.

  footer-div