Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!
Search here:
Kan ik iets voor je (be)tekenen?

+316 5575 8327

MA – ZA: 10:00 – 20:00

Logo laten maken

U wilt een logo laten maken of misschien wel een bestaand logo opfrissen aan de huidige standaarden. Het ontwerpen van een logo is meer dan wat letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Een potentiële client moet in 1 oogopslag kunnen zien wat uw bedrijf doet en dit is waar wij sterk in zijn. Wij proberen het beeldmerk altijd zo te ontwikkelen dat dit voorop staat.

cartoon wolk divider 036

Een professioneel logo laten maken in 4 simpele stappen

STAP 1

cartoon character bespreken

Bespreken

STAP 2

cartoon laten tekenen

Schetsen

STAP 3

cartoon digitaal tekenen

Digitaliseren

STAP 4

cartoon-opleveren

Opleveren

cartoon wolk divider 058
cartoon character bespreken

Stap 1

Project bespreken

Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een logo of beeldmerk? Wat wil je uitstralen en welke informatie moet overgebracht worden? Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik gaan tekenen.

cartoon wolk divider 020
cartoon laten tekenen

Stap 2

Logo schetsen

Met de inhoud in gedachten ga ik schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen.

cartoon wolk divider 015

Stap 3

Logo laten maken

Met de schetsen maak ik een digitale tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de logo of beeldmerk zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl.

cartoon digitaal tekenen
cartoon wolk divider 020

Stap 4

Logo opleveren

Ik teken digitaal. Het logo of beeldmerk kan ik dus als ieder gewenst bestandstype aanleveren. En is te gebruiken bij bijvoorbeeld websites, presentaties en drukwerk. Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je dat toffe logo of beeldmerk eigenlijk al morgen nodig? Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

cartoon-opleveren
cartoon wolk divider 001

Mogen Wij Je Overtuigen Van Onze Creativiteit En Kennis? Neem Contact Met Ons Op Om Jouw Wensen Vrijblijvend Te Bespreken. We Zullen Je Zeker Niet Teleurstellen!

cartoon wolk divider 010

recente logo’s & cartoons

cartoon wolk divider 036

Wat onze klanten zeggen

givston-be-cartoon-logo

Binnen 1 uur hadden we een eerste schets!

Dennie denkt echt goed mee en levert snel werk. Super mooie cartoon waar we erg blij mee zijn!

Preston & Givon

Givston.be
FinanSecur-superwoman

Supersnel afgeleverd!

Geweldige cartoons, goede communicatie, snelle service en een betaalbare prijs. Echt top!

Vanessa Koele

FinanSecur.nl
typetalent-mam_ik_verveel_me-120x120

Ik hoop komend jaar meerdere werken van hem te mogen afnemen.

Dennie heeft onbaatzuchtig deze geweldige tekening voor me gemaakt en omgezet naar EPS. Dennie denkt met je mee; Van de tekening een kleurplaat maken? Geen probleem, hij maakt het. Voor het eerst sinds de crisis had ik het gevoel van: het komt goed, zo’n tekening moet wel aandacht trekken. Heb er ook veel likes op mogen ontvangen.

Ik hoop komend jaar meerdere werken van hem te mogen afnemen.

Bedankt Dennie !

Diana Box

TypeTalent.nl
cartoon-rskdesign

Precies wat we wilden hebben!

Wij hebben een oude schets laten aanpassen en uitwerken door cartoontjes. Na enkele aanpassingen zijn we samen tot een geweldig resultaat gekomen. De bedoeling is dat wij zelf deze cartoon met spuitbus gaan aanbrengen in ons kantoor bij rskdesign

Ruud kerssies

RSKdesign.nl
cartoon-slak-slammed

Snelle service en top werk

Voor onze website slammed hebben een slak laten ontwikkelen met een turbo op zijn rug. Deze hebben we op t-shirts laten afdrukken en verkopen wij regelmatig in onze webshop. Tevens hebben wij enkele logo’s laten ontwikkelen voor andere projecten. Wij zijn super tevreden over de service en snelheid van de afgeleverde grafische hoogstandjes. Wij zullen zeker vaker diensten afnemen! Top werk!

Slammed.nl

Eigenaar
echt-fetzig-bever-cartoon

Super service elke keer weer!

Wij laten regelmatig illustraties ontwikkelen door de heren van cartoontjes. We hebben verschillende cartoons laten ontwikkelen en t-shirts voor onze band. Evenals verschillende logo’s en zelfs een heuse oostenrijkse achtergrond voor te gebruiken tijdens onze optredens. Hierbij werden we keer op keer verrast en wij zijn inmiddels enorme fan!

Kevin van het Einde

Accordeonist en zanger EchtFetzig
cartoon wolk divider 046
cartoon laten tekenen

Een cartoon kan perfect de boodschap van uw bedrijf laten zien. Een cartoon spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw bedrijf! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Logo laten maken! Wat mogen we voor jou (be)tekenen?

    Iets gemist? Vind het hier terug

    footer-div