Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  KAN IK IETS VOOR JE (BE)TEKENEN?

  +316 5575 8327

  OPENINGSTIJDEN: MA – ZA: 10:00 – 20:00 uur

  Logo laten maken

  Wij ontwerpen uw vector bedrijfslogo

  U wilt een logo laten maken of misschien wel een bestaand logo opfrissen aan de huidige standaarden. Het ontwerpen van een logo is meer dan wat letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Een potentiële client moet in 1 oogopslag kunnen zien wat uw bedrijf doet en dit is waar wij sterk in zijn. Wij proberen het beeldmerk altijd zo te ontwikkelen dat dit voorop staat. Bij mij kan je met een gerust hart een logo laten maken.

  Logo laten ontwerpen

  Een bedrijfslogo laten ontwerpen die jou onderneming echt laat opvallen is wat je kan verwachten door het laten ontwerpen van het logo aan cartoontjes over te laten. In het kort begint het met een schets van het ontwerp waar we samen op verder werken en zo komen tot een begin van de huisstijl. Bij ons kunt u een logo laten ontwerpen voor elke onderneming en gemakkelijk bestellen via een offerte aanvraag of even handig via de groene Whatsapp button. We helpen hele grote ondernemingen zoals Nike, Qatar airlines, overheid instelling maar ook kleine bedrijven en eenmanszaken met dezelfde faire prijs. Een logo ontwerp hoeft namelijk niet duur te zijn om toch goed en hoog professioneel uit te zien.

  cartoon wolk divider 036

  Een professioneel logo laten maken in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoon character bespreken

  Bespreken

  STAP 2

  cartoon laten tekenen

  Schetsen

  STAP 3

  cartoon digitaal tekenen

  Digitaliseren

  STAP 4

  cartoon-opleveren

  Opleveren

  cartoon wolk divider 058
  cartoon character bespreken

  Stap 1

  Project bespreken

  Logo laten maken? Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt zodat je met een gerust hart een logo kan laten ontwerpen door mij. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een logo of beeldmerk? Wat wil je uitstralen en welke informatie moet overgebracht worden? Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik gaan tekenen. Een logo laten maken begint met een vrijblijvende schets.

  cartoon wolk divider 020
  cartoon laten tekenen

  Stap 2

  Logo schetsen

  Met de inhoud in gedachten ga ik jouw logo ontwerp schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze logo schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen. Alleen hierdoor kan je een logo laten maken die het beste bij je past. Tijdens het schetsen heb je onbeperkt herstelrondes waarbij ik graag wordt uitgedaagd tot het uiterste te gaan. 

  cartoon wolk divider 015

  Stap 3

  Met de schetsen maak ik een digitale vector tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de logo of beeldmerk zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl. Een logo laten ontwerpen kan je met een gerust hart aan mij overlaten!

  cartoon digitaal tekenen
  cartoon wolk divider 020

  Stap 4

  Logo opleveren

  Ik teken digitaal. Het logo of beeldmerk kan ik dus als ieder gewenst bestandstype aanleveren. En is te gebruiken bij bijvoorbeeld websites, presentaties en drukwerk. Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je dat toffe logo of beeldmerk eigenlijk al morgen nodig? wil jij snel een logo laten maken?  Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoon-opleveren
  cartoon wolk divider 001

  Mogen Wij Je Overtuigen Van Onze Creativiteit En Kennis? Neem Contact Met Ons Op Om Jouw Wensen Vrijblijvend Te Bespreken. We Zullen Je Zeker Niet Teleurstellen!

  cartoon wolk divider 010

  recente logo’s & cartoons

  cartoon wolk divider 036

  Wat onze klanten zeggen

  Win Merhai

  (Vertaald door Google) Als je wat creativiteit nodig hebt, moet je hier zijn! Ik doe al mijn projecten hier in de afgelopen jaren! Super service en denkt met je mee!

  (Origineel)
  If you need some creativity you need to be here! I do all my projects here in the past few years! Super service and thinks with you!

  Win Merhai

  Nathalie Raemaekers – van der Kaap

  Helemaal blij met mijn cartoon

  Nathalie Raemaekers - van der Kaap

  Abram B

  Dennie is een topper!
  Mooie strip laten maken.

  Abram B

  Frank Fransen

  Goede samenwerking, snelle service!! Absoluut aanrader

  Frank Fransen

  Annemarie van den Oever

  Heel fijn in de communicatie en erg tevreden over het eindproduct.

  Annemarie van den Oever

  Renee Overvliet

  Als particulier een cartoon laten maken. Snelle reactie, fijne communicatie en in één keer een fantastisch eindresultaat !

  Renee Overvliet

  inge spekle

  We zijn erg blij met het resultaat.. Het schakelen /overleggen ging super. En het resultaat is top echt een aanrader

  inge spekle

  achmea.nl

  Coppens Robin

  Super goede service, ook super snel een resultaat! Vriendelijk en past aan wat je vind, snelle reactie ook! Gewoon weg topservice

  Coppens Robin

  dave curvers

  Heel tevreden met het resultaat , goede communicatie, creatief en snelle afhandeling! Echt een aanrader. Keep it up!

  dave curvers

  Pascal Karam

  Geweldige ervaring met het maken maar vooral personaliseren van ons bedrijfslogo. Enorm goed meegedacht en creativiteit toegepast op de ontwikkeling van het logo.

  Pascal Karam

  cartoon wolk divider 046
  cartoon laten tekenen

  Een cartoon kan perfect de boodschap van uw bedrijf laten zien. Een cartoon spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw bedrijf! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Logo laten maken! Wat mogen we voor jou (be)tekenen?

   footer-div