Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  Kan ik iets voor je (be)tekenen?

  +316 5575 8327

  MA – ZA: 10:00 – 20:00

  Logo laten maken

  U wilt een logo laten maken of misschien wel een bestaand logo opfrissen aan de huidige standaarden. Het ontwerpen van een logo is meer dan wat letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Een potentiële client moet in 1 oogopslag kunnen zien wat uw bedrijf doet en dit is waar wij sterk in zijn. Wij proberen het beeldmerk altijd zo te ontwikkelen dat dit voorop staat. Bij mij kan je met een gerust hart een logo laten maken.

  enkele van onze klanten

  recente logo’s & cartoons

  Logo laten ontwerpen

  Mag ik een logo maken voor jou?

  Een bedrijfslogo laten ontwerpen die jou onderneming echt laat opvallen is wat je kan verwachten door het laten ontwerpen van het logo aan cartoontjes over te laten. In het kort begint het met een schets van het ontwerp waar we samen op verder werken en zo komen tot een begin van de huisstijl. Bij ons kunt u een logo laten ontwerpen voor elke onderneming en gemakkelijk bestellen via een offerte aanvraag of even handig via de groene Whatsapp button. We helpen hele grote ondernemingen zoals Nike, Qatar airlines, overheid instelling maar ook kleine bedrijven en eenmanszaken met dezelfde faire prijs. Een logo ontwerp hoeft namelijk niet duur te zijn om toch goed en hoog professioneel uit te zien.

  cartoon wolk divider 036

  Een professioneel logo laten maken in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoon character bespreken

  Bespreken

  STAP 2

  cartoon laten tekenen

  Schetsen

  STAP 3

  cartoon digitaal tekenen

  Digitaliseren

  STAP 4

  cartoon-opleveren

  Opleveren

  cartoon wolk divider 058
  cartoon character bespreken

  Stap 1

  Project bespreken

  Logo laten maken? Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt zodat je met een gerust hart een logo kan laten ontwerpen door mij. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een logo of beeldmerk? Wat wil je uitstralen en welke informatie moet overgebracht worden? Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik gaan tekenen. Een logo laten maken begint met een vrijblijvende schets.

  cartoon wolk divider 020
  cartoon laten tekenen

  Stap 2

  Logo schetsen

  Met de inhoud in gedachten ga ik jouw logo ontwerp schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze logo schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen. Alleen hierdoor kan je een logo laten maken die het beste bij je past. Tijdens het schetsen heb je onbeperkt herstelrondes waarbij ik graag wordt uitgedaagd tot het uiterste te gaan. 

  cartoon wolk divider 015

  Stap 3

  Met de schetsen maak ik een digitale vector tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de logo of beeldmerk zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl. Een logo laten ontwerpen kan je met een gerust hart aan mij overlaten!

  cartoon digitaal tekenen
  cartoon wolk divider 020

  Stap 4

  Logo opleveren

  Ik teken digitaal. Het logo of beeldmerk kan ik dus als ieder gewenst bestandstype aanleveren. En is te gebruiken bij bijvoorbeeld websites, presentaties en drukwerk. Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je dat toffe logo of beeldmerk eigenlijk al morgen nodig? wil jij snel een logo laten maken?  Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoon-opleveren
  cartoon wolk divider 001

  Mogen Wij Je Overtuigen Van Onze Creativiteit En Kennis? Neem Contact Met Ons Op Om Jouw Wensen Vrijblijvend Te Bespreken. We Zullen Je Zeker Niet Teleurstellen!

  cartoon wolk divider 010

  recente logo’s & cartoons

  cartoon wolk divider 036

  Wat onze klanten zeggen

  Personal Trainer

  Heel tevreden met het resultaat écht een aanrader en goede communicatie en snelle afhandeling! Keep it up!

  Dave C

  GMKNG

  BioBasura

  Ontzettend bedankt voor onze Recycle Superheld BLIZ ! Ze is perfect en we zijn bij BioBasura ontzettend blij met haar geboorte!

  Ylonka

  BioBasura

  Cor Spronk

  Danny had snel een beeld ervan wat het moest gaan worden, en na het zien van de schets was ik super enthousiast. Nog een paar kleine aanpassingen en toen ging hij de cartoon in kleur maken. Kort daarna stuurde hij het resultaat: super leuk en het klopte! Ik ben super blij met het resultaat en de snelle service!

  Cor Spronk

  Spronk

  Coppens Robin

  Super goede service, ook super snel een resultaat! Vriendelijk en past aan wat je vind, snelle reactie ook! Gewoon weg topservice

  Coppens Robin

  Coppens

  DM Beauty

  Super super blij met mijn cartoon! Ik ben best lastig maar hij heeft echt naar mijn wensen geluisterd en er enorm veel tijd erin gestoken. Ik ga er zeker reclame mee maken. Iedereen neem een cartoon want hij doet het echt super leuk!!

  Donja Van der meer

  DM Beauty

  Achmea

  We zijn erg blij met het resultaat.. Het schakelen /overleggen ging super. En het resultaat is top echt een aanrader

  Inge spekle

  Achmea

  Praegus

  Dennie is iemand met wie je goede afspraken kan maken. Hij luistert goed naar de wensen en kleine aanpassingen zijn zo gedaan. Dankzij Cartoontjes.nl hebben wij een mooi cadeau kunnen geven.
  Tot de volgende keer.

  Arjen Wullems

  praegus

  zelfranken

  Ik laat Dennie nu een 2de website voorzien van nieuwe afbeeldingen en logo. Kortom zeer blij met zijn diensten.

  Gregory de boer

  zelfranken.nl

  Frank Fransen

  Goede samenwerking, snelle service!! Absoluut aanrader

  Frank Fransen

  asff

  SE7

  Een fijne ervaring. Is een perfectionist eerste klas. Werkt alles prima af, is gedetailleerd en kruipt in je hoofd. Hij heeft exact gemaakt wat ik wou. Het klopt tot in detail. Hij is prettig in omgang en begrijpt wat we hebben gevraagd. Hij heeft veel geduld omtrent personalisatie van de cartoon. Wij gaan in de toekomst nog zaken doen! Aanrader!

  Joyce en Eelco

  Se7

  cartoon wolk divider 046
  cartoon laten tekenen

  Een cartoon kan perfect de boodschap van uw bedrijf laten zien. Een cartoon spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw bedrijf! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Logo laten maken! Wat mogen we voor jou (be)tekenen?

   Iets gemist? Vind het hier terug

   footer-div