Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  Kan ik iets voor je (be)tekenen?

  +316 5575 8327

  MA – ZA: 10:00 – 20:00

  cartoontjes-divider-1

  Drukwerk laten maken?

  Uniek Drukwerk laten maken voor jouw bedrijf, heb je daar wel eens over nagedacht? Natuurlijk kun jij jezelf of je bedrijf als geen ander omschrijven. Maar een beeld zegt veel meer dan duizend woorden. Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je! Wij zorgen voor de visuele ondersteuning van je bedrijf en je boodschap. Of je nu op zoek bent naar visitekaartjes, afspraken kaartjes, menukaarten of een gevel reclame: zoek niet verder. Cartoontjes.nl maakt hét drukwerk waar je naar op zoek bent!

  cartoon-laten-maken-superheld
  cartoontjes-divider-4

  DRUKWERK LATEN MAKEN VOOR JOUW BEDRIJF?

  We hebben al veel bedrijven mogen helpen met professioneel drukwerk. Of het nu om visitekaartjes,gaat of je wilt je logo op de muur geschilderd met een muurprinter dan zit je bij ons goed. Wij zijn asboluut nr1 in uniek drukwerk. Drukwerk laten maken? Ook met jouw vraag gaan we graag aan de slag.

  visitekaartjes laten maken

  VISITEKAARTJES LATEN PRINTEN

  flyers laten maken

  FLYER LATEN PRINTEN

  poster laten maken

  POSTER LATEN PRINTEN

  reclamebord laten maken

  RECLAMEBORD LATEN MAKEN

  banner laten maken

  kleding laten bedrukken

  KLEDING LATEN BEDRUKKEN

  sticker laten maken

  STICKER LATEN PRINTEN

  gsm cover laten maken

  GSMCOVER LATEN PRINTEN

  pennen bedrukken

  PEN LATEN BEDRUKKEN

  mok laten maken

  MOK LATEN MAKEN

  klok laten maken

  KLOK LATEN MAKEN

  kussen laten bedrukken

  KUSSEN LATEN MAKEN

  Jij wilt drukwerk laten maken. Heb je al een idee wat je precies wilt? Tof, daar kunnen we zeker iets mee! Nog geen idee? Geen probleem, ook daar is cartoontjes.nl voor. Met een koffie erbij bespreken we uitgebreid met jou wat er trendy is op dit moment in drukwerk of wat we denken dat voor jou business handig drukwerk is.

  cartoontjes-divider-2

  Een leuke cartoon in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoontjes-cartoon-bespreken

  Bespreken

  Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een cartoon of illustratie? Wat wil je uitstralen als je en welke informatie moet overgebracht worden? Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik je cartoon tekenen.

  .

  STAP 2

  cartoontjes-cartoon-schetsen

  Schetsen

  Met de inhoud in gedachten ga ik schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen.

  STAP 3

  cartoontjes-cartoon-digitaal-tekenen

  Digitaliseren

  Met de schetsen maak ik een digitale tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de cartoon of illustratie zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl.

  STAP 4

  cartoontjes-cartoon-opleveren

  Opleveren

  Ik teken digitaal. De cartoon of illustratie kan ik dus als ieder gewenst bestandstype aanleveren. En is te gebruiken bij bijvoorbeeld websites, presentaties en drukwerk. Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je die toffe cartoon of illustratie eigenlijk al morgen nodig? Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoontjes-divider-4

  Mogen wij je overtuigen van onze creativiteit en kennis? Neem contact met ons op om jouw wensen vrijblijvend te bespreken. We zullen je zeker niet teleurstellen!

  cartoontjes-divider-2

  Cartoon
  strips

  Korte strips van 1 tot maximaal 3 plaatjes die uw project kracht bijzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld korte instructies voor uw personeel of relaties op een leuke wijze gebracht. Evenals misschien dagelijkse problematiek op de werkvloer. Niets is ons te gek en we kunnen haast alles tekenen!

  Cartoon
  character

  Een mascotte is voor uw cliënten een herkenbaar iets wat snel blijft hangen. Denk hierbij aan een mascotte op uw website en of elders in uw huisstijl. Een leuke herkenbare cartoon in een productfolder die uw hoofd producten kracht bijzet bestaat ook tot de mogelijkheden. Je ziet de laatste tijd weer steeds vaker cartoons terugkomen in reclames!

  Een cartoon kan mooi aansluiten bij uw logo en is zeker herkenbaar voor jou publiek. Het verwerken van deze cartoon character in een logo is dan ook geen probleem. U kunt hierbij kiezen uit verschillende stijlen.

  cartoontjes-divider-6

  recent opgeleverd

  Enkele van onze klanten

    	
  	
  	
  
  cartoontjes-divider-2

  Wat onze klanten zeggen

  Personal Trainer

  Heel tevreden met het resultaat écht een aanrader en goede communicatie en snelle afhandeling! Keep it up!

  Dave C

  GMKNG

  BioBasura

  Ontzettend bedankt voor onze Recycle Superheld BLIZ ! Ze is perfect en we zijn bij BioBasura ontzettend blij met haar geboorte!

  Ylonka

  BioBasura

  Cor Spronk

  Danny had snel een beeld ervan wat het moest gaan worden, en na het zien van de schets was ik super enthousiast. Nog een paar kleine aanpassingen en toen ging hij de cartoon in kleur maken. Kort daarna stuurde hij het resultaat: super leuk en het klopte! Ik ben super blij met het resultaat en de snelle service!

  Cor Spronk

  Spronk

  Coppens Robin

  Super goede service, ook super snel een resultaat! Vriendelijk en past aan wat je vind, snelle reactie ook! Gewoon weg topservice

  Coppens Robin

  Coppens

  DM Beauty

  Super super blij met mijn cartoon! Ik ben best lastig maar hij heeft echt naar mijn wensen geluisterd en er enorm veel tijd erin gestoken. Ik ga er zeker reclame mee maken. Iedereen neem een cartoon want hij doet het echt super leuk!!

  Donja Van der meer

  DM Beauty

  Achmea

  We zijn erg blij met het resultaat.. Het schakelen /overleggen ging super. En het resultaat is top echt een aanrader

  Inge spekle

  Achmea

  Praegus

  Dennie is iemand met wie je goede afspraken kan maken. Hij luistert goed naar de wensen en kleine aanpassingen zijn zo gedaan. Dankzij Cartoontjes.nl hebben wij een mooi cadeau kunnen geven.
  Tot de volgende keer.

  Arjen Wullems

  praegus

  zelfranken

  Ik laat Dennie nu een 2de website voorzien van nieuwe afbeeldingen en logo. Kortom zeer blij met zijn diensten.

  Gregory de boer

  zelfranken.nl

  Frank Fransen

  Goede samenwerking, snelle service!! Absoluut aanrader

  Frank Fransen

  asff

  SE7

  Een fijne ervaring. Is een perfectionist eerste klas. Werkt alles prima af, is gedetailleerd en kruipt in je hoofd. Hij heeft exact gemaakt wat ik wou. Het klopt tot in detail. Hij is prettig in omgang en begrijpt wat we hebben gevraagd. Hij heeft veel geduld omtrent personalisatie van de cartoon. Wij gaan in de toekomst nog zaken doen! Aanrader!

  Joyce en Eelco

  Se7

  cartoontjes-divider-4
  cartoon laten maken

  Drukwerk laten maken? Wij zorgen dat jouw client perfect de boodschap van jouw bedrijf ziet. Wij maken alleen unieke dingen! Wij maken alle design elementen zelf!  Ben jij ook er aan toe je uniek te presenteren! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Drukwerk laten maken! Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

   Iets gemist? Vind het hier terug

   cartoontjes-divider-3-footer

   Hoi ik ben Dennie, en ik zou dit niet doen als ik jou was.

   Mijn mails zijn berucht, heftig en soms moet je er ontzettend om lachen. Als je dat trekt kun je hier inschrijven.

   divider_cartoontjes-grijs

   EEN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN! WAT KAN IK VOOR JE (BE)TEKENEN?