Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  Search here:
  Kan ik iets voor je (be)tekenen?

  +316 5575 8327

  MA – ZA: 10:00 – 20:00

  Wij maken de mooiste kaarten voor u.

  U wilt graag een kaart laten maken die aansluit bij uw bedrijf, doelgroep of project met een unieke tekenstijl zoals geen ander dat doet? Wij kunnen u voorzien van alle illustraties die u maar wenst. Wij maken onder andere kaarten voor bedrijven zoals bedankt voor uw bestelling kaarten die veelal in de pakketten worden meegegeven bij online verkoop platformen zoals bol of amazon.  Maar ook geboortekaarten of trouwkaarten ontwerpen wij met regelmaat. 

  Hierbij maken we eerst vrijblijvend een schets en op die schets werken we dan samen door tot het gewenste resultaat. Zo krijgt u altijd een gewenst eindresultaat die ook echt aansluit bij uw organisatie. Hierbij probeer ik u indien u dit wenst zoveel mogelijk te betrekken doormiddel van het uitwisselen van voorbeelden en schetsen. 

  Als u het kunt bedenken kunnen wij er een kaart van maken, Maar ook bij het bedenken van de geboortekaart, bedankkaart of tal van andere kaarten helpen we u graag! 

  Al onze kaarten zijn hoge kwaliteit vector bestanden en kunt u oneindig uitvergroten of verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Zo kunt u er ook nog eens handig een poster van laten maken of de illustratie gebruiken voor andere doeleinden zoals social media of eventueel websites of aanverwant reclamemateriaal. Uw drukker zal blij zijn als u door ons een illustratie laat maken en de bestanden aanlevert, mocht u (nog) geen gebruik maken van onze druk diensten.

  cartoon wolk divider 036

  Een mooie kaart laten maken in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoon character bespreken

  Bespreken

  STAP 2

  cartoon laten tekenen

  Schetsen

  STAP 3

  cartoon digitaal tekenen

  Digitaliseren

  STAP 4

  cartoon-opleveren

  Opleveren

  cartoon wolk divider 058
  cartoon character bespreken

  Stap 1

  Uw kaart bespreken

  Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een kaart? Wat wil je uitstralen en welke informatie moet overgebracht worden?

  Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik jouw kaart gaan tekenen.

  cartoon wolk divider 020
  cartoon laten tekenen

  Stap 2

  kaart laten maken

  Met de inhoud in gedachten ga ik schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen. Zo kan je een kaart laten maken die perfect bij jou aansluit.

  cartoon wolk divider 015

  Stap 3

  Kaart digitaal maken

  Met de schetsen maak ik een digitale tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de cartoon of illustratie zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl.

  cartoon digitaal tekenen
  cartoon wolk divider 020

  Stap 4

  Kaart opleveren

  Ik teken digitaal en kan deze kaart illustratie in ieder gewenst bestandstype aanleveren. Het is ook mogelijk om cartoon characters losstaand te maken van bijvoorbeeld de kaarten zodat u deze elders kunt gebruiken op bijvoorbeeld websites, presentaties en overig drukwerk.

  Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je die toffe kaart  eigenlijk al morgen nodig? Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoon-opleveren
  cartoon wolk divider 001

  Mogen Wij Je Overtuigen Van Onze Creativiteit En Kennis? Neem Contact Met Ons Op Om Jouw Wensen Vrijblijvend Te Bespreken. We Zullen Je Zeker Niet Teleurstellen!

  cartoon wolk divider 010

  recente kaarten

  cartoon wolk divider 036

  Wat onze klanten zeggen

  Personal Trainer

  Heel tevreden met het resultaat écht een aanrader en goede communicatie en snelle afhandeling! Keep it up!

  Dave C

  GMKNG

  BioBasura

  Ontzettend bedankt voor onze Recycle Superheld BLIZ ! Ze is perfect en we zijn bij BioBasura ontzettend blij met haar geboorte!

  Ylonka

  BioBasura

  Cor Spronk

  Danny had snel een beeld ervan wat het moest gaan worden, en na het zien van de schets was ik super enthousiast. Nog een paar kleine aanpassingen en toen ging hij de cartoon in kleur maken. Kort daarna stuurde hij het resultaat: super leuk en het klopte! Ik ben super blij met het resultaat en de snelle service!

  Cor Spronk

  Spronk

  Coppens Robin

  Super goede service, ook super snel een resultaat! Vriendelijk en past aan wat je vind, snelle reactie ook! Gewoon weg topservice

  Coppens Robin

  Coppens

  DM Beauty

  Super super blij met mijn cartoon! Ik ben best lastig maar hij heeft echt naar mijn wensen geluisterd en er enorm veel tijd erin gestoken. Ik ga er zeker reclame mee maken. Iedereen neem een cartoon want hij doet het echt super leuk!!

  Donja Van der meer

  DM Beauty

  Achmea

  We zijn erg blij met het resultaat.. Het schakelen /overleggen ging super. En het resultaat is top echt een aanrader

  Inge spekle

  Achmea

  Praegus

  Dennie is iemand met wie je goede afspraken kan maken. Hij luistert goed naar de wensen en kleine aanpassingen zijn zo gedaan. Dankzij Cartoontjes.nl hebben wij een mooi cadeau kunnen geven.
  Tot de volgende keer.

  Arjen Wullems

  praegus

  zelfranken

  Ik laat Dennie nu een 2de website voorzien van nieuwe afbeeldingen en logo. Kortom zeer blij met zijn diensten.

  Gregory de boer

  zelfranken.nl

  Frank Fransen

  Goede samenwerking, snelle service!! Absoluut aanrader

  Frank Fransen

  asff

  SE7

  Een fijne ervaring. Is een perfectionist eerste klas. Werkt alles prima af, is gedetailleerd en kruipt in je hoofd. Hij heeft exact gemaakt wat ik wou. Het klopt tot in detail. Hij is prettig in omgang en begrijpt wat we hebben gevraagd. Hij heeft veel geduld omtrent personalisatie van de cartoon. Wij gaan in de toekomst nog zaken doen! Aanrader!

  Joyce en Eelco

  Se7

  cartoon wolk divider 046
  cartoon laten tekenen

  Een kaart moet natuurlijk perfect de boodschap  laten zien. Een illustratie spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw kaart! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf, stichting of organisatie met illustraties verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Kaart laten maken! Wat mogen we voor jou (be)tekenen?

   Iets gemist? Vind het hier terug

   footer-div