Een beeld zegt
meer dan duizend
woorden
Cartoontjes.nl maakt dat pakkende beeld voor je!

  KAN IK IETS VOOR JE (BE)TEKENEN?

  +316 5575 8327

  OPENINGSTIJDEN: MA – ZA: 10:00 – 20:00 uur

  Cartoon laten maken Cartoons, logos &
  illustraties voor al uw
  klanten en relaties
  cartoontjes offerte aanvragen cartoontjes-contact-opnemen cartoontjes-cartoonist-claw
  Probeer voor je koopt Probeer voor je koopt
  Gratis potlood schets
  cartoontjes offerte aanvragen cartoontjes-contact-opnemen cartoontjes duim omhoog
  cartoontjes-divider-1

  Auto laten tekenen?

  Je auto laten tekenen? Dan zit je bij mij helemaal goed. Ik teken auto’s op hoge kwaliteit vector. Of je nu je auto wilt laten tekenen of dat je graag je vrachtauto wilt laten tekenen dat laat ik aan jou over. Ik teken vrachtauto’s, klassieke auto’s, carshow auto’s, maar ook een logo voor een raceclub of racing team kan je bij mij terecht. Alles wat ik teken is op hoge kwaliteit en in vector! Dit wil zeggen dat je een bestand krijgt van je auto die oneindig te vergoten en verkleinen is zonder verlies van kwaliteit, Je afbeelding blijft dus haarscherp. De drukker kan gelijk aan de slag met het ontwerp of je maakt gebruik van mijn drukwerk diensten.  

  cartoon-laten-maken-superheld
  cartoontjes-divider-4

  EEN CARTOON LATEN MAKEN VOOR JOUW BOODSCHAP?

  Ik heb veel bedrijven mogen helpen met een professioneel logo, een aansprekende mascotte of een prachtige illustratie voor online en offline gebruik. Een cartoon laten maken? Ook met jouw vraag om een cartoon, logo of illustratie te maken ga ik graag aan de slag.

  cartoon laten maken

  CARTOON CHARACTER DESIGN

  cartoontjes-business-cartoon-design

  BUSINESS CARTOON DESIGN

  cartoontjes-cartoon-logo-design

  CARTOON LOGO DESIGN

  cartoonist kiezen

  OVERIGE

  ILLUSTRATIES

  Jij wilt een cartoon laten maken. Heb je al een idee in gedachten? Tof, daar kan ik zeker iets mee! Nog geen idee? Geen probleem, ook daar is cartoontjes.nl voor. Met een koffie erbij bespreek ik uitgebreid met jou wat je in een cartoon zoekt. Daarna ga ik schetsen en digitaliseren. Dan ontvang je jouw cartoon logo, business cartoon of cartoon character. Uiteraard teken ik net zolang door tot jij helemaal tevreden bent! 100% tevredenheidsgarantie! Door mij kan je dus gerust een cartoon laten maken.

  cartoontjes-divider-2

  Een leuke cartoon in 4 simpele stappen

  STAP 1

  cartoontjes-cartoon-bespreken

  Bespreken

  Ik verdiep me tijdens een gesprek met je graag in wat jij precies zoekt. Dat kan door een persoonlijke kennismaking, het kan ook telefonisch of via e-mail. Wat verwacht je van een cartoon of illustratie? Wat wil je uitstralen als je en welke informatie moet overgebracht worden? Ik kijk met zorg naar jouw inhoud en pas als ik dat helder en compleet omschreven heb kan ik je cartoon tekenen.

  .

  STAP 2

  cartoontjes-cartoon-schetsen

  Schetsen

  Met de inhoud in gedachten ga ik schetsen. Al in een heel vroeg stadium voorzie ik je van een duidelijk voorbeeld van deze schetsen. Zo weet je al vroegtijdig wat je kunt verwachten en weet ik of mijn richting de juiste is. Heb je toch iets anders in gedachten? Dan hoor ik dat graag en doe ik direct aanpassingen of maak ik een nieuwe schets. Alleen zo zorg ik voor de vorm en stijl die jouw verhaal het beste vertellen.

  STAP 3

  cartoontjes-cartoon-digitaal-tekenen

  Digitaliseren

  Met de schetsen maak ik een digitale tekening en kleur ik deze in. Ik zorg ervoor dat je de cartoon of illustratie zo groot of klein als jij dat wil gebruikt kan worden. Voor drukwerk of online gebruik. Steeds staat je bedrijfsidentiteit of evenement centraal en houd ik rekening met bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl.

  STAP 4

  cartoontjes-cartoon-opleveren

  Opleveren

  Ik teken digitaal. De cartoon of illustratie kan ik dus als ieder gewenst bestandstype aanleveren. En is te gebruiken bij bijvoorbeeld websites, presentaties en drukwerk. Omdat ik digitaal teken kan ik vaak al snel iets voor je betekenen. Dus heb je die toffe cartoon of illustratie eigenlijk al morgen nodig? Aarzel niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  cartoontjes-divider-4

  Mag ik je overtuigen van mijn creativiteit en kennis? Neem contact met mij op om jouw wensen vrijblijvend te bespreken. Ik zal je zeker niet teleurstellen!

  cartoontjes-divider-2

  Cartoon
  strips

  Korte strips van 1 tot maximaal 3 plaatjes die uw project kracht bijzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld korte instructies voor uw personeel of relaties op een leuke wijze gebracht. Evenals misschien dagelijkse problematiek op de werkvloer. Niets is ons te gek en we kunnen haast alles tekenen!

  Cartoon
  character

  Een mascotte is voor uw cliënten een herkenbaar iets wat snel blijft hangen. Denk hierbij aan een mascotte op uw website en of elders in uw huisstijl. Een leuke herkenbare cartoon in een productfolder die uw hoofd producten kracht bijzet bestaat ook tot de mogelijkheden. Je ziet de laatste tijd weer steeds vaker cartoons terugkomen in reclames! Een cartoon laten maken is drempelverlagend voor uw bezoekers.

  Cartoon
  logo

  Een cartoon kan mooi aansluiten bij uw logo en is zeker herkenbaar voor jou publiek. Het verwerken van deze cartoon character in een logo is dan ook geen probleem. U kunt hierbij kiezen uit verschillende stijlen. Een Logo laten maken door een professional op een unieke manier!

  cartoontjes-divider-6

  recent opgeleverd

  Enkele van onze klanten

  cartoontjes-divider-2

  Wat anderen zeggen over Cartoontjes!

  Goede afspraken

  Dennie is iemand met wie je goede afspraken kan maken. Hij luistert goed naar de wensen en aanpassingen zijn zo gedaan.

  Arjen wullems medewerker Praegus.nl

  2de website

  Ik laat Dennie nu een 2de website voorzien van nieuwe afbeeldingen en logo. Kortom zeer blij met zijn diensten.

  Gregory de Boer Eigenaar zelfranken.nl

  Een machine

  Deze knakker is net een machine maar dan met gevoel voor tekenen. Gewoon doen..

  Bert van der meer Eigenaar PowerSeo.nl
  cartoontjes-divider-4
  cartoon laten maken

  Een cartoon character kan perfect de boodschap van uw bedrijf laten zien. Een cartoon spreekt altijd tot de verbeelding en activeert dat wat je wil. Ook voor jouw bedrijf! Graag bespreken we met je hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Als je het contactformulier hieronder invult nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Cartoons laten maken! Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

   cartoontjes-divider-3-footer

   Hoi ik ben Dennie, en ik zou dit niet doen als ik jou was.

   Mijn mails zijn berucht, heftig en soms moet je er ontzettend om lachen. Als je dat trekt kun je hier inschrijven.

   EEN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN! WAT KAN IK VOOR JE (BE)TEKENEN?